Malerier, Udsmykning og Fotos af billedkunstner Pia Buchholtz

Untitled-2

Jeg ønsker at skabe noget der drager og glæder, dels mig selv mens jeg er i processen, men også  den som ”lytter” til mit billede.  Jeg ejer ikke malersproget, jeg låner det. Lige fra ikon maleri og helt moderne kunst til billeder jeg har fundet i forskellige magasiner og gamle bøger, tidskrifter og egne fotos.

I  male-processen arbejder jeg ofte tematisk, men har også i  en lang periode fordybet mig i   et helt abstrakt udtryk  For mig er det vigtigt at skifte stilart når noget er gennemprøvet eller nye ideer trænger sig på. Når maleriet er på vej mod at lykkes og har fået sit eget liv, føler jeg en stor glæde. Det færdige maleri skal både tale, lytte og tie på en gang. Igennem mine billeder stræber jeg at opleve en tilstand som over skrider dagligdagens trivialitet og som gengiver dette til beskueren, og disse øjeblikke er svære at tilkæmpe sig.