UDSMYKNING -Den Danske Bank 2019

I 2019 har jeg vundet en konkurence om et udsmykningsforslag til det Nybyggede Jydske hovedkvarter af Den Danske Bank i Aarhus, hvor maleriet nu hænger i Cafeen.  Det tog omkring 3 måneder at male billedet, som er 3 meter langt.

Motivet og farvevalg

Der var udstedt en konkurrence som jeg udarbejdede mit forslag til, Jeg valgte at beskæftige mig med flere forskellige motiver, Nogle var forbundet med temaer jeg allerede havde arbejdet med på det seneste: Arkitektur i broer, botaniske haver og i byer set fra fugleperspektiv. Alt sammen krydret med abstrakte elementer. Motiverne handler om vækst, brobygning og infrastruktur. Det var tænkt ind til at passe for en virksomhed som en bank.

Jeg har tilbage i tiden også udsmykket Viby Stadion. Med 3 store malerier.